logo
UA
RU
+38 (098) 940-72-51
Замовити дзвінок

прайс та акція

ПАКЕТ "ЕКОНОМ 1К"

Шліфування, шпаклювання і потрійне лакування. Наждачний папір, шпаклівка, акрило-поліуритановий лак "HOLZNER" і гель входять у вартість. 

Співвідношення ціни та якості

АКЦІЯ!

190,00

ПАКЕТ "СТАНДАРТ"

Шліфування, шпаклювання і потрійне лакування. Наждачний папір, шпаклювання  і лак входять у вартість. Лак для домашніх приміщень  CHIMIVER "Ecostar " (Італія) або "HOLZNER".

ВІДМІННЕ
СПІВВІДНОШЕННЯ ЦІНИ ТА ЯКОСТІ !

 

АКЦІЯ!

205,00

 

ПАКЕТ "СТАНДАРТ 4 СЛОЯ"

Шліфування, шпаклювання і 4-х разове лакування. Наждачний папір, шпаклювання, лак-грунт і поліуритановий лак, входять у вартість.  Лак для домашніх приміщень CHIMIVER "Ecostar" (Італія) та Гель. 

  ПІДВИЩЕННІ НАВАНТАЖЕННЯ!

220,00

ПАКЕТ "Премімум"

Шліфування, шпаклювання і потрійне лакування. Наждачний папір, шпаклювання і лак входять у вартість. Двокомпонентний лак  підвищеної зносостійкості CHIMIVER "Ecostar 2K" (Італія) або "Tover 2k" та Гель.

ДОВГОВІЧНІСТЬ В КОРИСТУВАННІ!

АКЦІЯ!

235,00

 

ПАКЕТ "Преміум"

 4 СЛОЯ

Шліфування, шпаклювання і 4-х разове лакування. Наждачний папір, шпаклювання і лак входять у вартість. Двокомпонентний лак підвищеної зносостійкості CHIMIVER "Ecostar 2K" (ІталІя) або "Tover 2k" та Гель.

ПІДВИЩЕНА ЗНОСОСТІЙКІСТЬ!

270,00

ПАКЕТ "Еліт"

4 СЛОЯ

Шліфування, шпаклювання і 4-х разове лакування. Наждачний папір, шпаклювання і лак входять у вартість. Двокомпонентний лак підвищеної зносостійкості "Palmann 2k" (Германия)  та Гель. ПІДВИЩЕНА ЗНОСОСТІЙКІСТЬ! 350,00

 

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: